Teren de vanzare in Cluj-napoca
de vanzare in Cluj-napoca. Pret: 145000 EURO

Inchirieri spatii comerciale, spatii birouri si spatii industriale in Cluj Napoca

Segmentul de spatii comerciale din Cluj Napoca a cunoscut in anul 2009 procese de renegociere a chiriilor.

Mall-urile devin din ce in ce mai mult o optiune si pentru brand-urile de lux care alegeau, de obicei, bulevardele traditionale ale Clujului.

Artere precum Bulevardul Eroilor, Regele Ferdinand, 21 Decembrie, Napoca sau Piata Unirii, Piata Avram Iancu si Piata Mihai Viteazu "pierd teren" in fata complexelor comerciale de tip mall, din cauza chiriilor prea mari, a numarului de vizitatori mai redus si a lipsei locurilor de parcare din centrul orasului Cluj Napoca.

In perioada de criza clientii magazinelor de lux sunt mai retinuti, cumparand mai putin. Cu toate acestea, criza se simte mai putin in centrele comerciale si in mall-uri, care raman aglomerate. Clujenii raman astfel fideli conceptului de shopping care imbina achizitia propriu-zisa a unor bunuri, cu petrecerea timpului liber in facilitatile centrelor respective - cinematografe, restaurante, sali de bowling etc, fapt care "echilibreaza piata chiriilor".

Piata spatiilor de birouri in Cluj Napoca a functionat relativ bine si in anul 2009, valorile chiriilor necunoscand schimbari majore.

Pe segmentul de spatii de birouri, chiriasii mai atenti la costuri au luat in considerare zonele cu chirii mai ieftine.

Chiria medie pentru spatiile industriale din Cluj Napoca se situeaza in prezent intre 2 si 4 euro/mp/luna, marea majoritate a ofertelor de hale industriale si spatii pentru depozitare fiind in zona de est a orasului, dar poate ajunge pana la 6 euro/mp/luna in cazul ofertelor de hale pentru productie sau depozitare nou construite.

Cererea pentru inchiriere spatii industriale s-a mentinut la un nivel ridicat, in special pentru spatii logistice, dar oferta pentru astfel de spatii este deficitara.

Companiile solicita spatii de depozitare si spatii de productie tot mai mari si de o calitate din ce in ce mai ridicata. In plus, dezvoltarea infrastructurii extinde zonele unde se construiesc proiecte logistice.

In actualul context al pietei imobiliare clientii sunt in mod firesc mult mai pretentiosi si selectivi atunci cand aleg agentia imobiliara cu care colaboreaza pentru ofertele de inchiriere, vanzare sau cumparare de locuinte in Cluj Napoca.

Este lesne de inteles ca vor alege o agentie imobiliara care face o promovare eficienta a ofertelor, cuvantul de ordine fiind azi calitatea.

Incepand cu anul 2008 s-a facut o selectie dura a tuturor operatorilor de pe piata imobiliara fie ca este vorba de firme de constructii, agentii imobiliare, sau intreprinzatori imobiliari. Inca din anul 2003, pe site-ul firmei noastre si pe alte materiale publicitare am afisat in mod obsesiv pe prima pagina, alaturi de sloganul "Welt Imobiliare - Un partener sigur pentru o investitie profitabila" cuvinte atat de actuale azi, ca:

"SERVICII DE CALITATE PENTRU CLIENTI DE CALITATE"

Clientii sunt azi de calitate si orientati spre calitate. Sunt mult mai bine informati si mai pregatiti atunci cand doresc sa faca o tranzactie imobiliara, mai pretentiosi si mai atenti la fiecare pas pe care il parcurg, sunt de fapt mai atenti la calitate fie ca e vorba de serviciile agentiei imobiliare sau de alegerea ofertei imobiliare.

WELT IMOBILIARE este solutia ideala pentru sustinerea pietei imobiliare si cresterea calitatii serviciilor imobiliare. Welt Imobiliare este partenerul ideal si garantia succesului tau. Pe site-ul www.weltimobiliare.ro veti gasi intr-o prezentare moderna cele mai bune oferte imobiliare.

Inchirieri Cluj Napoca - oferte recomandate